Bedre Bad - Bedre Energi Hornbæk, Storkøbenhavn, Nordsjælland, Helsingør, Espergærde, Snekkersten

Om virksomheden

Bedre Bad - Bedre Energi Hornbæk - Finn Vindahl Andersen VVS-Entreprise A/S blev stiftet i 1961 af Finn Vindahl Andersen. Virksomheden har været overskudsgivende samtlige år.

 

Gennem årene er flere og flere fagområder koblet på, således at vi i dag kan tilbyde en komplet vifte af tekniske fagområder inden for VVS, Blik, El, Kloak, Ventilation samt Bygge- og anlægsarbejde.

 

Vi er en moderne VVS-virksomhed, som løser opgaver i Hornbæk, Nordsjælland og det storkøbenhavnske område. Virksomheden servicerer private, erhverv/virksomheder samt offentlige institutioner/virksomheder.

 

Aktivitetsområder

Vores aktiviteter fordeler sig på:

  • Badeværelser – totalløsninger
  • Vandinstallationer/afløb/kloak
  • Energiløsninger – Både service og optimering af alle
  • Velkendte varmesystemer og løsninger med seneste teknologi

 

Værdier

At udføre et ordentligt og professionelt stykke arbejde til den aftalte pris, den aftalte tid og til den aftalte kvalitet.

 

Vision

At være en komplet teknik-entreprenør der kan løse samtlige opgaver inden for tekniske installationer i bygge- & anlægssektoren, således at vores kunder kun behøver at handle et sted.

 

Gjensidige Forsikring

Finn Vindahl Andersen VVS-Entreprise A/S er certificeret taksator for Gjensidige Forsikring. Vi besigtiger, vurderer og udfører reparationer på ca. 200 forsikringssager om året. Hos Finn Vindahl Andersen garanterer vi at skadelidte kunder kontaktes senest 60 min efter modtagelse af oplysninger fra Gjensidige Forsikring.

 

 

Besøg vores firmahjemmesider:

 

Ahrendt-Jensen A/S

Kathøj kloakservice

Viavent

Finn Vindahl Andersen VVS

 

Vi er medlem af Tekniq

Finn Vindahl Andersen, Bedre Bad – Bedre Energi Hornbæk, er medlem af Tekniq – din sikkerhed for godt håndværk.
Hvis du mod forventning alligevel vil klage over vores arbejde, vil vi da meget gerne høre fra dig. Den officielle klageinstans er Ankenævnet for Tekniske installationer - https://www.el-vvs-anke.dk/

Powered by jms multisite for joomla