Badeværelse

Nyt badeværelse som totalløsning

Et af vores specialer er totalløsninger inden for badeværelser. Vi har stor viden om de seneste trends og nyskabelser inden for produkter og funktionalitet – og kan skabe det personlige badeværelse, der præcist dækker din smag og ønsker om stil.

 

Mangfoldigheden er stor: Vi laver løsninger, der går fra det mindre badeværelse i ejerlejligheden til det helt store og luksuriøse walk-in badeværelse på mange m2 i større huse og boliger.

 

Vi styrer hele projektet

Vi står gerne for den totale styring af projektet – hvad enten det drejer sig om en mindre modernisering eller en totalrenovering af badeværelset. Vi styrer hele processen og du har kun én kontaktperson gennem hele forløbet. På den måde sikrer vi dig den bedste oplevelse af renoveringen. Vi sørger naturligvis for at tid samt regler og krav overholdes.

Vi glæder os til at samarbejde med dig undervejs og ikke mindst glæder vi os til, at du kan træde ind i dit nye, smukke badeværelse.

 

Book et gratis badtjek her

 

Det moderne badeværelse

Vi har et bredt udvalg af badeværelseselementer, -møbler og -tilbehør. Vi har naturligvis også alt til det moderne badeværelse. Vi tilbyder de seneste løsninger, hvor der er lagt vægt på ressourcebesparelser. Vi har eksempelvis: 

  • Vandbesparende og berøringsfrie toiletter
  • Vandbesparende vandhaner med fastindstillet vandtemperatur
  • Toiletter med duschfunktion

Bliv inspireret af andre badeværelser

Her kan du se en række forskellige løsninger, som Bedre Bad-forhandlere over hele landet har skabt. Se de mange stilarter og udførelser – og lad dig inspirere til din løsning. På baggrund af inspirationen bliver du bedre rustet til at træffe kvalificerede valg, når det gælder dit eget badeværelse.

 

Bedre Bad-løsninger - klik her

 

Skal vi installere dit nye badeværelse?

Det er helt op til dig, hvor meget vi skal tage os af i dit nye badeværelse. Skal vi blot montere vask og toilet eller skal vi stå for hele processen i en totalløsning? Det er helt op til dig!

 

Kontakt os gerne for at høre nærmere om mulighederne.

 

Vi dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland, herunder Hornbæk, Helsingør, Espergærde og Snekkersten.

 

Vi udfører også:

Powered by jms multisite for joomla