Energi

Vi er din samarbejdspartner på energi-området og har den nyeste viden inden for alle varmesystemer og energiformer – f.eks.:

 

Vi er uddannede Certificerede Energivejledere på BA Akademiet i samarbejde med Teknologisk Institut og rådgiver dig om energiløsninger, hvor der er taget højde for hele din boligs sundhed.

 

Energibesparelser

Vejen til besparelser går gennem energioptimering. Besparelser vil vi alle gerne have – og når det samtidig fører til en forbedret komfort i boligen, så bliver det rigtig interessant.

 

Mange danskere gør sig store overvejelser omkring valg af energiform og energiforbedringer i deres bolig.

 

Alle er vi nysgerrige på, om der ligger en økonomisk gevinst ved at energioptimere vores bolig. Er vores isolering af huset god nok, er vinduer og døre tætte? Hvad med varmeinstallationen: Er den effektiv nok eller kan små justeringer spare os penge i det daglige? Hvad med grøn-energi og vandforbruget, hvordan kan vi optimere og opdatere vores bolig, så den er tidssvarende på energifeltet? Og kan investeringen overhovedet tjene sig selv hjem?

 

Vi kan give din bolig et Energitjek, hvor du får et overblik over, hvor du kan optimere på energien på alt fra isolering til ny varmekilde. Kontakt os på 49 70 06 24

 

Det er en god idé at starte med det, vi kalder et Energitjek. Det giver dig et grundigt overblik over dine muligheder.

 

Bestil dit Energitjek her

 

Læs også om:

Powered by jms multisite for joomla