Når du skal have nyt køkken, skal der træffes mange valg. Vi hjælper dig - også med montering og installation.

Køkken

Dit køkken skal være smukt og funktionel - og ikke mindst skal det matche stilen i resten af dit hjem. Med sit virvar af opvask og madlavning er køkkenet et af de mest travle og brugte rum i dit hjem. Det stiller krav til indretningen og køkkeninstallationerne om funktionalitet, komfort og elegance.

 

Køkken af høj kvalitet

I processen med at skabe det gode køkken til dig og din familie er kvalitet nøgleordet hos os. Det gælder i det arbejde, vi udfører, i de produkter, vi leverer samt i dialogen med dig som kunde. Hos Bedre Bad Hornbæk står vi for kvalitet og prefessionalisme hele vejen, indtil du kan træde ind i dit nye køkken!

 

Mange valgmuligheder ved valg af køkken

Der findes naturligvis mange muligheder, når du skal vælge, hvordan dit køkken skal se ud og hvilke funktioner, du ønsker. Nogle af dem kunne eksempelvis være disse:

  • Skal emhætten være med udsugning eller recirkulation?
  • Skal vandhanen være med intelligent armatur, som selv kan regulere vandtrykket?
  • Eller ønsker du en vandhane med vandsparefunktion eller håndbruser, eller måske et batteri, der kan give dig kogende vand direkte fra vandhanen?

Udover de ovenstående eksempler er der en lang række andre ting, du skal tage stilling til, når dit nye køkken skal laves. 

Der findes eksempelvis også et stort udvalg af køkkenvaske. Du skal træffe valg både hvad angår størrelse, materiale og farve.

 

Træk på vores viden og erfaring

Det kan være svært at vælge blandt det store udvalg, men til gengæld kan du være sikker på altid at finde det, som passer nøjagtigt til dit køkken og dine ønsker.

 

Bedre Bad Hornbæk er altid klar til at hjælpe dig med råd og vejledning samt korrekt montering - så du kan få præcis det køkken, du drømmer om.

 

Skal vi lave dit drømmekøkken?

Vi har hjulpet mange kunder til at få deres drømmekøkken i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland, herunder Hornbæk, Helsingør, Espergærde og Snekkersten.

 

Skal vi også hjælpe dig? Kontakt os for at høre nærmere om mulighederne.

 

Vi udfører også:

Powered by jms multisite for joomla