Blikkenslager i Storkøbenhavn, Nordsjælland, Hornbæk, Helsingør, Espergærde, Snekkersten

Blikkenslager

Alle former for blikkenslager-arbejde

Bedre Bad Hornbæk er autoriseret VVS installatør og løser samtidigt alle former for blikkenslagerarbejde, såsom etablering og reparation af skifertage, kobberarbejde, reparation og etablering af tagrender og nedløb, etablering og reparation af kviste samt større blikkenslager entrepriser.


Vi er naturligvis medlemmer af TEKNIQ - Installatørernes Organisation, der er din sikkerhed for veludført arbejde. Vi arbejder både for private, det offentlige og virksomheder og dækker hele Nordsjælland og Storkøbenhavn, herunder Hornbæk, Helsingør, Espergærde og Snekkersten.

 

Vi udfører

Har du brug for en blikkenslager, kan di trygt kontakte os. Vi udfører alt indenfor blikkenslagerarbejde - bl.a.:

 

Skifertage

Vi løser alle former for arbejde i forbindelse med reparation og etablering af skifertage. Vi arbejder både med naturskifer, imiteret skifer og kunstskifer.

 

Kobber

Vores dygtige blikkenslagere udfører alle former for kobberarbejde, såsom: Kobbertage, kobbertagrender, kobberkviste, kobberinddækninger, etc.

 

Tagrender og nedløb

Vi har stor erfaring inden for reparation og etablering af tagrender og nedløb i både kobber & zink.

 

Kviste

Vi udfører alle former for blikkenslagerarbejde i forbindelse med reparation eller ny etablering af kviste. Vi har erfaring inden for samtlige kvisttyper, såsom: Fladtagskviste, Sadeltagskviste, Halvbuekviste, Rytterkviste, Afvalmede rytterkviste, Taskekviste, Altankviste, Manzardkviste, Københavnerkviste og Halvcirkelkviste.

 

Entrepriser

Finn Vindahl Andersen VVS-entreprise A/S råder over en række autoriserede blikkenslagere, overmontører og lærlinge, hvilket gør os i stand til at løse både mindre og større blikkenslager-entrepriser. Kontakt os venligst for tilbud.

Kontakt:

Robert Borgstrøm
Tlf: 27 15 51 64
E-mail: robert@fva-vvs.dk

 

Vi udfører desuden:

Powered by jms multisite for joomla