ovedentrepriser, totalentrepriser, byggeprojekt, tegningsmateriale

Entrepriser

Bedre Bad Hornbæk - Finn Vindahl Andersen VVS-entreprise A/S løser alle former for opgaver inden for vores mange forskellige fagområder og arbejder både i fagentrepriser, hovedentreprise og totalentreprise. Vi dækker hele Nordsjælland og Storkøbenhavn.

 

Vi udfører:

Fagentreprise

Vi arbejder ofte i fagentreprise og afgiver tilbud på den enkelte fagopgave ud fra leveret tegningsmateriale eller besigtigelse af opgaven.

 

Når vi arbejder som underleverandør til større opgaver i fagentreprise, stiller bygherren selv med egne rådgivere (arkitekt & ingeniør) og indhenter herefter tilbud fra alle de forskellige fag, der skal til for at løse det pågældende byggeprojekt.

 

Hovedentreprise

Med vores snarlige 50 års jubilæum, samt brede fagekspertise inden for VVS-, beton-, kloak-, naturgas- og blikkenslagerarbejde, har vi stor erfaring i at løse opgaver i hovedentreprise.

 

Når vi løser opgaver i hovedentreprise stiller bygherren selv med arkitekt og rådgiver, som styrer projektet og forbereder tegningsmaterialet til brug for tilbudsgivningen. Herefter afgiver vi et tilbud på hele byggeopgaven der omfatter samtlige fagområder.

 

Totalentreprise

Vi har stor erfaring med at løse komplette byggeopgaver i totalentreprise. Her stiller vi med det komplette hold af rådgivere (arkitekt & ingeniør) samt alle de mange fagområder der skal til for at løse den pågældende byggeopgave.

 

I totalentreprise aftaler bygherren en pris og en tidsplan for byggeriet med udgangspunkt i et byggeprogram, hvorefter totalentreprenøren styrer hele projektet, byggeøkonomien og tidsplanen for de mange involverede fagområder.

 

Hvis du vil vide mere om de forskellige samarbejds- & entrepriseformer, henviser vi til Erhvervs- & Boligstyrelsens bygherrevejledning.

 

Kontakt:

Dan Brandis
Tlf: 27 11 03 04
E-mail: dan@fva-vvs.dk


Thomas Vindahl Andersen
Tlf: 20 49 06 28
E-mail: thomas@fva-vvs.dk

 

Læs også om:

Powered by jms multisite for joomla