styret underboring, vandværker, gravearbejde, vandbrud, skydning vandledninger

Vandforsyning

Vi er specialister inden for etablering, servicering og reparation af vandforsyningsnet i jorden. Vi løser alle former for opgaver inden for skydning af vandledninger, vandbrud, gravearbejde og styret underboring. Vi arbejder både for private og kommunale vandværker og dækker hele Nordsjælland og Storkøbenhavn.

 

Vi udfører:

Skydning af vandledninger

Vi udfører alle former for skydning af vandledninger i forbindelse med etablering af nye vandledninger, samt servicering og udskiftning af eksisterende vandledninger for både privatpersoner, offentlige vandværker, forsikringsselskaber og private vandværker.

 

Vandbrud

Vi udfører alle typer reparationer af vandledninger i forbindelse med vandbrud for både privatpersoner, forsikringsselskaber, offentlige vandværker og private vandværker.

 

Gravearbejde

I forbindelse med alle typer vandarbejder, udfører vi det medfølgende gravearbejdet med egne maskiner, herunder gravning og opfyldning samt reetablering, græssåning, flise- & brolægning.

 

Styret underboring

Ved etablering og reparation af større offentlige hovedvandledninger, udfører vi alle former for styret underboring for vandværker og kommuner.

 

Vandværker

Vi er samarbejdspartner og leverandør til både private og offentlige vandværker, og bistår med vagtordning, servicering, etablering og reparation af både nye og eksisterende vandledninger og vandinstallationer.

Kontakt:

Dan Brandis
Tlf: 27 11 03 04
E-mail: dan@fva-vvs.dk

 

Vi udfører også:

Powered by jms multisite for joomla