VVS installatør Storkøbenhavn, Nordsjælland, Hornbæk, Helsingør, Espergærde, Snekkersten

VVS

Bedre Bad Hornbæk, Finn Vindahl Andersen, er autoriseret VVS-installatør. Vores VVS-installatører står klar til at løse samtlige opgaver inden for installation og service på:

  • Badeværelser
  • Varmeanlæg
  • Bryggers
  • Køkken
  • VVS-installationer

Vi arbejder både for private, det offentlige og virksomheder og dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland, herunder Hornbæk, Helsingør, Espergærde og Snekkersten.

 

Vi udfører

Varmeanlæg

Vi udfører installation og servicering af alle former for varmeanlæg og varmeinstallationer, herunder: Naturgasinstallationer, naturgaskedler, jordvarmeanlæg, solvarmeanlæg, varmegenvinding, varmepumper, oliefyr, oliekedler, radiatorer, gulvvarme, loftvarme, centralvarmeanlæg og fjernvarme.

 

Badeværelser

Som medlem af Bedre Bad-kæden udfører vi som autoriserede specialister og fagfolk totalløsninger inden for installation af nye badeværelser, bryggerser og boligindretning generelt. Vi løser typisk opgaver såsom opsætning af nyt badekar, håndvask, toilet, fliser & afløb.

 

Bryggers

Som medlem af Bedre Bad, udfører vi installation og servicering af kedler, varmeinstallationer, varmtvandsbeholder, vaskemaskine & tørretumbler.

 

Køkken

Vi laver totale køkkenløsninger samt installation og opsætning af nyt køkken i samarbejde med Garde Hvalsøe Køkkener. Derudover yder vi traditionelt VVS-service på alt fra utætte afløb, tilstoppede afløb, dryppende vandhaner og løbende toiletter.

 

VVS service

Vi yder dag-til-dag VVS service på samtlige VVS-installationer og løser problemer såsom: Reparation og servicering af varmeanlæg, reparation og udskiftning af utætte vandrør, varmerør, centralvarmepumper, centralvarmeanlæg, afløb, rørføring, vandrør, udskiftninger af vandhaner og toiletter der løber.

 

Kontakt:

Jørgen Jensen
Tlf: 30 12 46 78
E-mail: jje@fva-vvs.dk  

 

Vi hjælper også med:

Powered by jms multisite for joomla